Un jurnalist îl desființează pe Liviu ”Genuche” Pop: Această bicopitată PSD-istă care a distrus sistemul de educație e un șpăgar ordinar?!


Un jurnalist îl desființează pe Liviu ”Genuche” Pop: Această bicopitată PSD-istă care a distrus sistemul de educație e un șpăgar ordinar?!

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) comentează cu aciditate, pe Facebook, gravele acuzații lansate de fiul Sorinei Pintea, Ionuț (în trecut condamnat pentru trafic de droguri), care susține că senatorul PSD-ist Liviu Pop este un șpăgar care intermedia șpăgile pentru mama sa, recent reținută de DNA după un flagrant: ”Nimeni nu s-ar aștepta ca această bicopitată care a făcut praf sistemul de educație să fie un șpăgar ordinar”.

”Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, după o discuție cu denunțătorul mamei sale: <Mi-a zis că a fost vorba de patru plăți, patru tranșe de bani, pe care el i-a făcut către Liviu Marian Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut și odată câte 5000 de euro, tot către Liviu Marian Pop, bani care am înțeles că urmau să ajungă la mama mea!>.

Pop neagă, firește, nimeni nu s-ar aștepta ca această bicopitată care a făcut praf sistemul de educație să fie și un șpăgar ordinar”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.