Un politolog cunoscut o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: Nu-ți mai lăsa BALELE pe drapel! E vorba despre deficiență mintală


Un politolog cunoscut o DESFIINȚEAZĂ pe Dăncilă: Nu-ți mai lăsa BALELE pe drapel! E vorba despre deficiență mintală

Scriitorul, sociologul și politologul Sebastian Lăzăroiu șterge pe jos cu Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, după ce aceasta s-a remarcat din nou, miercuri, prin declarații agramate și lipsite de orice sens, chiar la Bruxelles.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Sebastian Lăzăroiu.

”Așadar, mama națiunii, ajunsă prin voința infractorilor care controlează statul român la <președenția> Consiliului European, și-a inceput în forță mandatul la Bruxelles cu declarații năucitoare. Una despre negaționalism (sic!) și Holocaust (care trebuie combătut), alta despre NATO (care trebuie descurajat).

Ne face de râs pe unde se duce, pe noi, pe români (la nivel înalt, nu oricum), după care vine în țară și pișă ipocrit ochii prin emisiuni – că o jignește lumea și n-o mai scoate din <proastă>, că sunt unii care vorbesc de rău țara ei iubită, că vai, vai, vai...

Păi, iubăreațo de țară, ia nu mai iubi tu ia românească, cârnații și mândra mustață care te-a pus premier... Mai bine iubește limba română. Nu-ți mai lăsa balele pe drapel și pune mâna pe carte dacă tot îți iubești țara și nu-ți place să zică românii că ești tută. (…)

Nu mă pricep prea bine la chestiunile astea belicoase, așa că mai bine întreb. Știe cineva dacă poți evita un război folosind scuza jenantă că șefa guvernului țării tale are o deficiență mintală?, întreabă Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.