Un primar PSD le-a tăiat apa localnicilor pe motiv că nu îl vor susține pentru al doilea mandat: "Să vă dea apă ăla de îl votați!"


Un primar PSD le-a tăiat apa localnicilor pe motiv că nu îl vor susține pentru al doilea mandat: "Să vă dea apă ăla de îl votați!"

Primarul PSD din Comuna Secu, județul Dolj, Dan Victor Marian, supărat după ce a aflat că localnicii nu-l mai votează, a tăiat alimentarea cu apă potabilă pentru 50 de gospodării. Primarul a acoperit puțul cu pământ și a luat pompa. În acest context, edilul le-a transmis localnicilor: "Să vă dea apă ăla de îl votați". Puțul a fost făcut cu bani din fonduri europene în 2009 pe perioada mandatului fostului primar.

"Depășește imaginația ce se întâmplă la la noi în sat. De o săptămână stăm fără apa potabilă pe care o plătim pentru că primarul s-a dus să astupe puțul care alimentează localitatea. E supărat că are un contracandidat de aici din sat pe care îl cunoaște lumea și pe care îl votează în defavoarea lui. El a aflat asta și atunci ne-a pedepsit", a declarat unul dintre localnicii satului Șumandra din comuna Secu pentru Ziarul de Craiova

Contracandidatul primarului PSD pentru Primăria Secu a declarat că edilul pesedist s-a supărat știind că nu are șanse pentru cel de-al doilea mandat, dar este o nebunie să te răzbuni în acest fel pe localnici lăsându-i fără apă potabilă. 

"M-am hotărât să candidez, încă nu știu dacă independent sau din partea unui partid, pentru că vreau să scap comuna de omu ăsta pe care l-am susținut și cred că am făcut o greșeală. Eu sunt de aici din Șumandra, e satul meu, oamenii mă cunosc și o să mă voteze pentru că știu ce fel de om sunt. El nu are nicio șansă cu mine aici și știe asta de asta s-a supărat. Poate doar dacă face mizerii că e mai șmecheraș, dar altfel nu are șanse să mai câștige un mandat. Dar de aici până a le tăia oamenilor apa atât de necesară e nebunie. Nu poți să faci așa ceva. Puțul ăla nu e bunul tău. Nu te poți înțelege cu el, nimeni nu se înțelege. Le spune oamenilor să se ducă la secretar dacă vor apă. Nu se face așa ceva", a declarat potențialul candidat, secretarul Primăriei Secu, Viorel Jianu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.