Un senator îl amenință pe Teodorovici: Știi foarte bine că cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie!


Un senator îl amenință pe Teodorovici: Știi foarte bine că cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie!

Senatorul PNL, Forin Cîțu, cere de urgență constituirea unei Comisii parlamentare de anchetă a execuției bugetare pentru 2018, după ce Comisia Europeană a confirmat că „execuția bugetară pentru 2018 a fost măsluită” de Guvernul PSD-ALDE, în frunte cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici. 

Florin Cîțu scrie, într-o postare pe Facebook, că datele au fost "aranjate" în așa fel încat deficitul, atât ESA cât și CASH, să nu depășească 3%.

De semenea, senatorul PNL aseamană cazul României cu cel al Greciei, unde cei care au falsificat datele oficiale sunt în pușcărie. 

Astfel, Florin Cîțu îi avertizează atât pe ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, cât și pe angajații Ministerului de Finanțe Publice că toți cei vinovați vor plăti.

Redăm mesajul senatorului Florin Cîțu:

I-AM PRINS!

Comisia Europeană CONFIRMĂ- execuția bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

În momentul În care Vâlcov și Теодорович au anunțat deficitul bugetar cu o lună înainte am spus că execuția pentru 2018 o să fie falsificată.

V-am spus atunci că am fost sunat din MFP și mi s-a spus că urmează să măsluiască datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuția bugetară pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut să audă.

Ei știu cel mai bine că merg direct la pușcarie. Exact ca în Grecia .

CE vine cu prima DOVADĂ că datele au fost "aranjate" în așa fel încat deficitul, atât ESA cât și CASH, să nu depășească 3%.

Având în vedere aceste informații noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuției bugetare pentru 2018. Așa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat și le-au pierdut așa pot să facă și pentru execuția bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informații rămân. Știi foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie.

Același lucru trebuie să-l știe și angajații din MFP care au ajutat la măsluirea execuției bugetare. TOȚI sunt VINOVAȚI și vor plăti”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.