Un senator PNL dezvăluie că e panică la PSD din cauza moțiunii: "Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public"


Un senator PNL dezvăluie că e panică la PSD din cauza moțiunii: "Credeau că mai au timp să ascundă jaful din banul public"

Senatorul PNL Florin Cîțu transmite că votul din Parlament prin care s-a decis ca votarea moțiunii să aibă loc joi, 10 octombrie, și nu în weekend a creat panică mare atât la PSD, cât și în instituțiile care "în loc să ne să ne protejeze de infractorii din Partidul Social Democrat, i-au ajutat să fure și să falsifice date".

Astfel, parlamentarul liberal avertizează că Ministerul Finanțelor Publice "nu prezintă execuția bugetară pentru luna august pentru că incă nu au reușit să mascheze toate ilegalitățile".

Mai mult, Florin Cîțu subliniază că în momentul în care opoziția va veni la guvernare va prezenta modul în care PSD a devalizat bugetul țării, iar instituțiile nu mai au nicio scuză să nu meargă după vinovați. 

Redăm comunicatul lui Florin Cîțu:

"Panica mare la MFP!

Votul de ieri din Parlament a creat panica in anumite institutii ale statului.

La MFP, ANAF, Curtea de Conturi, Comisia de Strategie, ASF etc. Acele institutii care in loc sa ne protejeze de infractorii din PSD, i-au ajutat sa fure si sa falsifice date. Stiu ca sunt vinovati, TOTI.

La MFP nu vor sa prezinte executia bugetara pentru luna August, (si daca foloseau un Abac si tot aveau datele pana acum) pentru ca inca nu au reusit sa mascheze toate ilegalitatile. La fel si la ANAF mai ales dupa ce au aflata ca stiu exact unde sa merg si sa arat cum au furat banii companiilor.

Pana ieri erau siguri ca NU trece motiunea. Credeau ca mai au timp sa ascunda jaful din banul public.

Ghinion baieti!

In primele doua saptamani de guvernare prezentam situatia REALA a DEZASTRULUI din economie. Iar atunci sa vedem ce scuze mai au institutiile statului sa nu-si faca treaba si sa mearga dupa vinovati.

Vine, vine, calca totul in picioare!", spune liberalul pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.