Un sistem plin de impostori! Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul susținând că a absolvit o facultate din cadrul UPB


Un sistem plin de impostori! Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul susținând că a absolvit o facultate din cadrul UPB

Publicația Edupedu.ro aduce la lumină faptul că președintele Transelectrica Dănuț Carașol, aflat în funcție începând cu luna decembrie 2018, și-a falsificat CV-ul. 

Concret, Dănuț Carașol a pretins că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București.

Ulterior, Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: "Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat și întrebat dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: "Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult".

Potrivit surselor Edupedu.ro, Carașol ar fi urmat cursurile universității, dar a repetat 2 ani de facultate și nu a mai absolvit-o. 

Marius Dănuț Carașol, Președintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât și în Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că “este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”.

CITIȚI AICI MATERIALUL INTEGRAL EDUPEDU

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.