Unirea dubioșilor: trimis în judecată de DNA, Gabriel Oprea va FUZIONA cu PSD! Eugen Nicolicea, unul dintre artizani

De parcă PSD n-ar avea deja destui politicieni certați cu legea (condamnați sau protagoniști de dosare, procese), Viorica Dăncilă și apropiații acesteia pregătesc o fuziune prin absorbție cu UNPR, facțiune nefrecventabilă încă din 2016 și încă păpușată de controversatul Gabriel Oprea, trimis în judecată în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

Potrivit surselor Podul.ro, Eugen Nicolicea (fost om de casă al lui Gabriel Oprea) se numără printre cei mai vehemenți susținători ai fuziunii. UNPR deține aproximativ 200 de primari în teritoriu, dar și mii de consilieri locali și județeni, care pot face numeroase jocuri în ceea ce privește majoritățiile din consilii.

„Este dorinţa UNPR-ului, luăm în calcul acest lucru, vom discuta acest subiect în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multe partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Ne bucură că există această dorinţă de a veni către PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică.