UPDATE Deși s-au păruit până la lacrimi, Viorica, Olguța și Manda au jucat teatru împăcându-se la conferința de presă


UPDATE Deși s-au păruit până la lacrimi, Viorica, Olguța și Manda au jucat teatru împăcându-se la conferința de presă

UPDATE 

După ce s-a lăsat cu plânsete și țipete în CEx, Viorica Dăncilă a venit să joace teatru împreună cu Olguța și Manda în cadrul conferinței de presă sugerând că e pace în PSD. 

Manda: Am citit și eu foarte pe scurt știrile din CEx. Sunt exagerări. La Dolj a ieșit pe locul 1 Dăncilă, va ieși și în turul doi tot pe locul 1. Restul e can-can.

Olguța: Sunt în continuare șeful de campanie. Suntem foarte mobilizați și vom câștiga aceste alegeri.

Dăncilă, ironică: M-a și alergat domnul Manda pe aici.

Astfel, în cele din urmă, deși voia inițial să-și dea demisia din funcția de șefă de campanie a Vioricăi, Olguța s-a răzgândit.

Vedeți video de la 3:27:


ȘTIREA INIȚIALĂ

Deși a ajuns Viorica în turul doi al prezidențialelor, în PSD a izbucnit păruiala

Soțul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda, spusese despre Viorica Dăncilă într-o întrunire neoficială că nu pot fi câștigate alegerile cu o "proastă" în postura de candidat. 

Această ieșire a lui Manda a creat tensiuni inimaginabile în PSD. Au fost țipete în cadrul CEx care se auzeau de afară, iar candidata PSD Viorica Dăncilă a început să plângă din cauza limbajului lui Manda.

"Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese", i-a reproșat Dăncilă lui Manda.

Totodată, potrivit Digi24, Viorica Dăncilă a plecat din ședința CEX trântind ușa. S-a închis în biroul de președinte al partidului. Claudiu Manda s-a dus după ea și încearcă să o împace.

Ulterior disputei dintre Dăncilă și Manda, Lia Olguța Vasilescu și-ar fi dat demisia din calitatea de șefă a campaniei electorale, conform Digi24.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a confirmat la Digi24 că sunt tensiuni în partid, deoarece se dorea un scor mai bun la prezidențiale. 

De asemenea, în cadrul ședinței CEX, liderii PSD au decis excluderea din partid a parlamentarilor care au votat învestirea guvernului Orban: deputatele Cristina Burciu și Elena Hătău și senatorul Eugen Gioancă, informează G4media.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.