UPDATE Dragnea nu mai primește o zi de permisie. Avocata pușcăriașului se plânge la Antena 3: "Avea dreptul! A primit din partea garajului toate meritele aferente!"


UPDATE Dragnea nu mai primește o zi de permisie. Avocata pușcăriașului se plânge la Antena 3: "Avea dreptul! A primit din partea garajului toate meritele aferente!"

UPDATE

Avocata infractorului Dragnea, Flavia Teodosiu, s-a plâns la Antena 3 că s-a produs o răsturnare de situație în cazul permisiei de o zi. Concret, lui Dragnea nu i-a mai fost acordată permisia, deși "a primit din partea garajului toate meritele aferente", reclamă avocata:

"Lui Liviu Dragnea nu i-a fost acordată permisia, fără a i se motiva de ce. Chiar dacă dânsul a primit din partea garajului toate meritele aferente. Condițiile legale erau îndeplinite. El avea dreptul la această permisie. Dânsului nu i-a fost acordată. Nu știu care sunt motivele pentru care i s-a respins, nu se motivează acest lucru. Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat în cadrul penitenciarului, dar nici defavorizat", a declarat Flavia Teodosiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pușcăriașul Liviu Dragnea (deținut de drept comun în Penitenciarul Rahova) a obținut o nouă zi liberă, vineri, potrivit Digi24 TV, aceasta fiind a doua permisie în numai două luni.

Noua zi liberă (care vine după cea obținută în octombrie) este la fel de discutabilălui Liviu Dragnea i se ia degrabă în considerare ”punctajul” acumulat (numărul de credite) necesar unei noi permisii din penitenciar, deși este cercetat și în alt dosar, în ”Teldrum”, fiind de notorietate acest fapt, iar astfel de privilegii nu sunt acordate, de regulă, persoanelor cercetate și în alte spețe.  

De notat că la fel ca în octombrie, șeful garajului de la Rahova a coordonat, cu mare succes, solicitările deținutului Liviu Dragnea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.