UPDATE Ion Iliescu a trecut cu bine de operație, dar va rămâne sub supraveghere medicală


UPDATE Ion Iliescu a trecut cu bine de operație, dar va rămâne sub supraveghere medicală

UPDATE

Ion Iliescu a fost operat luni seară. Potrivit informațiilor, inculpatul pentru crime împotriva umanității se simte bine după intervenția chirurgicală, dar va rămâne sub supraveghere medicală. Fostului președinte i-a fost extras lichid pericardic. 

UPDATE

Apar noutăți privitoare la starea de sănătate a fostului președinte Ion Iliescu. La transferul de la Spitalul Elias la Sputalul Fundeni, Ion Iliescu nu se afla în stare gravă, prezentând o respirație greoaie.

"Ion Iliescu s-a prezentat luni, la ora 11.00, la spitalul nostru, pentru un control periodic, însă medicii au decis să transfere pacientul la C.C. Iliescu, asta pentru că domnul Iliescu prezenta o respirație greoaie, dispnee. Pentru siguranța dumnealui s-a decis transferul. Nu era în stare gravă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Silvius Negoiță, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență Elias din Capitală.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, are noi probleme medicale grave. Concret, fostul președinte acuzat pentru crime împotriva umanității a fost internat la Spitalul Fundeni în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” și va fi operat pe inimă, potrivit dcnews

Afecțiunea de care ar suferi Ion Iliescu este de pericardită hemoragică. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.