UPDATE Jurnaliste tâlhărite la sediul central al mafiei. Berbeceanu, reacție acidă la adresa PSD

UPDATE 

Jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook că două colege au fost jefuite la sediul central al PSD: "Două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele".

Printr-un comentariu la postarea Ionelei Arcanu, șeful de cabinet al ministrului demis de Interne, Traian Berbeceanu, a aruncat o săgeată către PSD, insinuând cât de hoți sunt pesediștii: "Dacă nu acolo, atunci unde?".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două jurnaliste au rămas fără banii din portofel chiar în incinta sediului central al PSD, din Bulevardul Kiseleff, acolo unde se țin Cex-urile cu baronii nesătui din teritoriu și alte întâlniri de prăduială ale mafiei roșii, conform rtv

Sumele deloc neglijabile le-au fost sustrase celor două jurnaliste chiar în sala destinată presei din sediul social-democraţilor, pe când acestea ieșiseră să ia declarații liderilor PSD. Când au revenit au constatat că le lipseau banii din portofele. Una dintre ziariste a fost deposedată de 100 de euro, în timp ce a doua a rămas fără suma de 80 de lei. 

În aceste momente, se fac cercetări în interiorul partidului, pentru a se descoperi cine a furat acei bani, însă un reprezentant al PSD a venit la jurnaliste și le-a spus că în cazul în care nu va fi găsit făptașul, le vor fi returnați banii.