UPDATE Mihai Tudose a fost operat. Starea de sănătate este stabilă


UPDATE Mihai Tudose a fost operat. Starea de sănătate este stabilă

UPDATE

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a venit cu precizări despre starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose. Concret, acesta a suferit un infarct miocardic extins, a fost operat, iar acum starea sa de sănătate este stabilă și rămâne sub supraveghere în spital.

"Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie "C.C. Iliescu". A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mihai Tudose, fostul premier al României, are grave probleme medicale. Acesta fost internat de urgență marți, în București, în urma unui posibil infarct. Precizarea privind infarctul a fost făcută de Victor Ponta, care l-a însoțit pe Mihai Tudose la spital.

Potrivit G4media.ro, lui Tudose i s-a făcut rău în cadrul unei discuții despre alegerile europarlamentare cu colegii din Pro România. Fostul premier a fost transportat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti.

Pro România urma să își prezinte de la ora 18:30 lista candidaților la europarlamentare, Mihai Tudose fiind al treilea vehiculat ca poziție.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier din partea coaliției PSD-ALDE în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, când a demisionat în urma divergențelor cu Liviu Dragnea. În ianuarie 2019, el a demisionat din PSD și a intrat în Pro România, alături de Victor Ponta. În prezent este deputat de Brăila. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.