Urare grețoasă de la PSD Teleorman pentru „Patriotul” Daddy care îmbătrânește acolo unde merită


Urare grețoasă de la PSD Teleorman pentru „Patriotul” Daddy care îmbătrânește acolo unde merită

Uitat de armata de servitori de partid, acum fidelă biciclistei Viorica Vasilica Dăncilă, fosta sa marionetă, și tratat cu plăcuță suedeza de conducerea penitenciarului Rahova care a refuzat să-l lase liber o zi pentru bună purtare, Liviu Dragnea este sărbătorit, la ceas aniversar, doar de PSD Teleorman care îi dedică o odă virtuală mică și grețoasă, în amintirea vremurilor în care era jupân absolut peste sărăcia uneia din cele mai amărânte zone ale Europei. „Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, scrie PSD Teleorman pe pagina sa oficială de Facebook.

Fostul președinte al PSD împlinește, astăzi, 57 de ani, din care mai mult de jumătate i-a petrecut „muncind” la stat și îmbogățindu-se incredibil din salariile modeste de bugetar pe care le-a câștigat. Patriotismul de care vorbește PSD Teleorman este din nou investigat de Direcția Națională Anticorupție, în ceea ce ar putea fi cel mai greu dosar împotriva lui Dragnea: dosarul Tel Drum, care ar putea să-i aducă și mai mulți ani de pușcărie decât angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman. 

Propunerea ca Dragnea să aibă permisie o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde Dragnea lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

Deşi primele informaţii indicau că cererea a fost aprobată, după ce informaţiile au apărut în spaţiul public, solicitarea a fost respinsă.

Liviu Dragnea poate formula o altă cerere pentru a primi o nouă permisie, abia după 30 de zile . Dacă se va accepta, un membru al familiei va trebui să îşi asume că el iese din închisoare şi că se va întoarce în 24 de ore.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.