VIDEO. USR mușcă din PNL. Un deputat spune că prostia și aroganța unora dintre liberali sunt la nivelul pesedistului-catastrofă Dănuț Andrușcă


VIDEO. USR mușcă din PNL. Un deputat spune că prostia și aroganța unora dintre liberali sunt la nivelul pesedistului-catastrofă Dănuț Andrușcă

USR pare să fi renunțat la lâncezeala comodă în care băltea după rezultatul nefericit de la prezidențiale și să scoată primii colți politici mai serioși, mârâind destul de amenințător la aroganța și gafele incredibile ale liberalilor.

Deputatul Cătălin Drulă, 38 de ani, scrie pe Facebook despre haosul din jurul ordonanțelor emise de cabinetul Orban în preziua moțiunii care l-a picat, comparând nivelul de incompetență al liberalilor cu vremurile de glorie ale celebrului ministru pesedist catastrofă Dănuț Andrușcă.

„Au adoptat 24 de OUG-uri care nici acum nu sunt în Monitorul Oficial. O parte nu vor mai fi publicate niciodată pentru că au vicii grave de procedură. Și iată, culmea incompetenței, astăzi a fost publicată eronat o ordonanță în Monitor după o ciornă veche!

Guvernarea PNL s-a dovedit o încropire de oglinzi și efecte speciale. O vreme a părut altceva prin temele reformiste preluate de la USR și societatea civilă doar de fațadă și prin cascadoriile de imagine ale miniștrilor.

În ultimele săptămâni, am văzut cum această construcție a crăpat cam peste tot. Sub capotă, e altă față a aceleiași vechi clase politice. Vorba bancului vechi: oricum asamblezi piesele, tot USL iese.

Foamea clientelei de partid, înlocuirea "alor lor" cu "ai noștri". Disprețul față de consultare și dezbatere democratică în forme uneori chiar mai agresive decât ale PSD în vremurile rele. Prin Parlament sunt tineri demnitari PNL excitați de mirosul puterii care se comportă deja în tradiția faimosului "ciocu' mic că noi suntem la putere acum".

Bâlbe și incoerențe în actul de guvernare, dosare care n-au făcut niciun pas înainte în 4 luni (ex. licitația autostrăzii Lugoj-Deva care e tot în aceeași stare - suspendată).

Iar nivelul de incompetență al publicării unei ordonanțe greșite în Monitorul Oficial nici măcar guvernele lui Dragnea nu l-au atins în vremurile de glorie ale lui Dănuț Andrușcă-ministru”, arată Drulă în postarea sa de pe Facebook.

 Despre OUG-ul publicat greșit în Monitorul Oficial detalii AICI





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.