Vasilica face și ea o dezbatere prin care încearcă să se suprapună peste evenimentul organizat de echipa președintelui Iohannis


Vasilica face și ea o dezbatere prin care încearcă să se suprapună peste evenimentul organizat de echipa președintelui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis va dezbate marți cu jurnaliștii și analiștii politici în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Ora la care va debuta dezbaterea este 19. De subliniat că Vasilica, contracandidata lui Klaus Iohannis în cursa către Cotroceni, nu a fost invitată la dezbatere. 

Inițial se vehicula că Vasilica va încerca să intre cu forța la dezbarerea lui Klaus Iohannis, dar între timp pesediștii au găsit că este de bun augur să organizeze la rândul lor o dezbatere tot marți, la Parlament, de la ora 18. 

În timp ce echipa de campanie a președintelui Klaus Iohannis a trimis invitații nominale către jurnaliști, Vasilica vrea să permită tuturor jurnaliștilor acreditați la Parlament să îi pună întrebări pentru a avea ulterior un motiv de a-l ataca pe liberal și anume că acesta și-a selectat jurnaliștii.

Totodată, Vasilica Dăncilă va încerca să răspundă la cât mai multe întrebări pentru a se suprapune peste dezbaterea președintelui Klaus Iohannis, ceea ce înseamnă că evenimentul organizat de pesediști va dura mai mult de o oră. 

Redăm anunțul PSD:

”Candidatul PSD la Președinția României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P.

Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.