Vasilica "Minciunica" a invitat o jurnalistă la "pensiunea" de la Predeal, dar s-a răzgândit. Motivul invocat de PSD


Vasilica "Minciunica" a invitat o jurnalistă la "pensiunea" de la Predeal, dar s-a răzgândit. Motivul invocat de PSD

Jurnalista Loredana Diacu relatează că Vasilica Dăncilă, prezidențiabila PSD, a invitat-o joi la "pensiunea" de la Predeal pentru a-i demonstra că nu este finalizată construcția.

Amintim că jurnalistul Mălin Bot a descoperit "pensiunea" Vasilicăi, ascunsă în pădure, iar din imaginile surprinse la fața locului era mai mult decât evident că respectiva construcție este finalizată

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Vasilica "Minciunica" spunea că "pensiunea" de la Predeal nu e finalizată, dar Mălin Bot i-a demontat minciuna. Problema din declarația de avere a candidatei PSD

În cele din urmă, PSD a anunțat că Loredana Diacu nu mai este invitată la "pensiune", iar motivul îl puteți citi în cele ce urmează:

"Azi, în conferința de presă, doamna Dăncilă m-a invitat să merg împreună cu fiul dânsei la vila de la Predeal, ca să văd că este în construcție, așa cum susține ea.

Ce să vezi însă, ... e și cu vila la fel precum cu ceasul acela pe care a spus că-l aduce să-l vadă presa că-i ieftin, ieftin, sub 5000, dar nu l-a mai adus.

Tocmai ce-a anunțat PSD-ul că nu se mai merge la vilă, că dacă merg doar eu, e o discriminare față de restul presei. Dacă merge toată presa, creăm disconfort familiei. Și încălcăm și dreptul la intimitate.

Deci și cu vila, la fel ca și cu ceasul... pe scurt. Cei care așteptați imagini de la Predeal, mai așteptați!

Ura!", a scris Loredana Diacu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.