Vasilica s-a intimidat când a auzit de Dragnea și a comis o nouă greșeală gramaticală, încercând să mute discuția către Iohannis și Băsescu


Vasilica s-a intimidat când a auzit de Dragnea și a comis o nouă greșeală gramaticală, încercând să mute discuția către Iohannis și Băsescu

Candidata la prezidențiale, Vasilica Dăncilă, a susținut marți o conferință de presă în care a fost întrebată inclusiv legat de Liviu Dragnea, dacă a fost un om bun sau rău pentru România. 

La auzul acestei întrebări, Vasilica s-a intimidat și a comis o nouă greșeală gramaticală: "Aceeași lucru v-aș întreba eu". Ulterior, a răspuns printr-o întrebare încercând să mute discuția către Traian Băsescu și Klaus Iohannis. 

Dan Bucura: Întrebarea mea este simplă și solicit un răspuns la fel de simplu, cu da sau nu. Considerați că Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România?

Vasilica: Aceeași lucru v-aș întreba eu. Care credeți că este mai nociv, Băsescu sau Iohannis?

Dan Bucura: Eu vă pot răspunde, dar necandidând nu cred că este interesant răspunsul.

Vasilica: Din partea presei pentru mine orice opinie este o opinie interesantă și pe care o respect.

Dan Bucura: Vă mulțumesc că îmi faceți onoarea să mă întrebați, dar vă las pe dvs. să răspundeți prima. Sunteți vedeta acestei conferințe.

Vasilica: Noi ne asumăm istoria acestui partid și ne asumăm fiecare lider al partidului și cu lucrurile bune și cu lucrurile rele. Învățăm să nu mai repetăm greșelile liderilor noștri și luăm lucrurile bune ale liderilor care au adus plusvaloare în anumite situații. Liviu Dragnea a avut și lucruri bune și lucruri rele. Ca să vă dau un exemplu de lucru bun, să nu uităm de programul de guvernare și de câștigarea alegerilor din 2016 cu un procent mare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.