Verdictul sociologului Sebastian Lăzăroiu: PSD e cel mai mare pericol pentru siguranța națională a României, nu COVID-19! Partidul care trăiește din panica și mizeria amărâților

”Dihania numită PSD reprezintă cel mai mare pericol pentru siguranța națională a României”, este concluzia scriitorului și sociologului Sebastian Lăzăroiu, care avertizează că, fie cu Dragnea, fie cu Ciolacu la conducere, social-democrații trăiesc numai din panica și din mizeria amărâților.

Pe Facebook, Lăzăroiu amintește cum, zilele trecute, liderii PSD (printre care incorigibila Olguța Vasilescu, odinioară peremistă) panicau lumea mințind cu nerușinare că se vor raționaliza alimentele, consecințele fiind vizibile cu ochiul liber, iar acum rostogolesc în presa aservită o nouă minciună de o mizerie de-a dreptul incredibilă: anume că președintele Iohannis ”își schimbă sângele la spital”.

Vă prezentăm comentariile lui Sebastian Lăzăroiu:

”Această dihanie, numită PSD, trăiește numai din panică și din mizeria amărâților. Că e Dragnea sau Ciolacu la conducerea lor, nici nu contează. Partidul ăsta este un parazit care înfulecă spaimele oamenilor și le scuipă înapoi multiplicate. Nu urmărește un scop anume, o face din instinct.

Acum câteva zile panicau lumea că se raționalizează alimentele, trimițându-și la cozi și la buluceală electoratul tradițional, cel mai vulnerabil la virus. Azi circulau o altă gogomănie, că Iohannis <își schimbă sângele> la spital (probabil și-l schimba pe ăla nemțesc cu unul vietnamez).

 PSD e cel mai mare pericol pentru siguranța națională. Ei au devalizat bugetul timp de trei ani ca să stăm ca proștii azi și să nu avem cu ce ajuta economia, ei vor să profite de criza asta (deși n-au idee cum) prin panici induse și propagandă neagră”.