VIDEO Actorul Marius Manole avertizează românii să nu uite cine e Ponta: "Colectiv atârnă pe umerii lui! Nu cred că s-a schimbat"!

Actorul Marius Manole a participat marți seară în emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de putere. Confruntat cu informația conform căreia o mulțime de critici ai lui Ponta din trecut l-au reevaluat, Marius Manole a subliniat capacitatea românului de a uita. Astfel, actorul a ținut să reamintească românilor episodul Colectiv în care lumea a ieșit în stradă să strige împotriva lui Victor Ponta.

"Este foarte comic. Capacitatea noastră de a ierta și uita este fenomenală. Nu se poate ca la Colectiv să ieșim și să strigăm "Ponta, criminalul" și după aceea să ajungem să ne bucurăm ca acum că are un partid și chiar să fim fericiți. Sigur, ia oameni din PSD, ceea ce este foarte bine și ne bucurăm cu toții, dar totuși să nu uităm cine este Victor Ponta. Nu este un politician sfânt și totuși Colectiv atârnă pe umerii lui. Să nu uităm asta nici la alegeri și nicicând. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Nu cred că s-a schimbat", a spus actorul Marius Manole.

 Vedeți secvența video de la 1:27 la 2:16: