VIDEO Actorul paralel cu politica a anunțat în ce film prost va juca: Mircea Diaconu, în război cu statul paralel ocult


VIDEO Actorul paralel cu politica a anunțat în ce film prost va juca: Mircea Diaconu, în război cu statul paralel ocult

Actorul paralel cu politica, Mircea Diaconu, a depus sâmbătă la BEC 400 de mii de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale. 

Actorul paralel cu politica, candidat la prezidențiale din partea ALDE-Pro România, a anunțat în ce film politic va juca: Mircea Diaconu, în război cu statul paralel ocult.

"După Băsescu s-a epuizat, s-au dus și au găsit un primar (Klaus Iohannis – n.red.), specialist în imobiliare, scriitor de testamente false și l-au spălat, l-au albit și l-au pus pe scaunul lui Crin Antonescu pentru că nici el nu corespundea. Am asistat la multiple modificări de alegeri. Aproape că e inutil să mai votăm, câtă vreme au învățat perfect să modifice rezultatul alegerilor, ori direct, ori prin penibilele trasesime la care asistăm și astăzi. Fac alte majorități. Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există și în ziua de azi și funcționează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcționează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult? Doamna Dăncilă, care a fost plecată nouă ani de zile și nu știe, nu l-a văzut? Nu știe că există. Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu, adică două mandate Băsescu și încă una ca înlocuitor, ca să nu zic nechezol", a declarat Mircea Diaconu.

Vedeți video de la 03:18:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.