VIDEO Agramata Viorica Dăncilă, UMILITĂ în fața a sute de studenți! Primarul Ploieștiului i-a sfătuit pe tineri să nu-i calce pe urme


VIDEO Agramata Viorica Dăncilă, UMILITĂ în fața a sute de studenți! Primarul Ploieștiului i-a sfătuit pe tineri să nu-i calce pe urme

Momente de-a dreptul umilitoare pentru premierul Viorica Dăncilă, la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea de Petrol și gaze din Ploiești.

Potrivit Aktual24.ro, primarul Ploieștiului – liberalul Adrian Dobre – a ironizat la scenă deschisă frecventele greșeli gramaticale comise de Viorica Dăncilă.

„Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!”, le-a transmis Adrian Dobre studenților, în timp ce Viorica Dancila îl asculta confuzată, din primul rând. Studenții au aplaudat și au râs cu subînțeles.

Totodată, Dobre a vorbit și despre ”competență și meritocrație”.

Vedeți video de la 30:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.