VIDEO Atac mizerabil la adresa candidatei Clotilde Armand: un agent de pază a insultat-o incalificabil și a amenințat că-i snopește în bătaie echipa de campanie! Indiferența Jandarmeriei


VIDEO Atac mizerabil la adresa candidatei Clotilde Armand: un agent de pază a insultat-o incalificabil și a amenințat că-i snopește în bătaie echipa de campanie! Indiferența Jandarmeriei

Un nou atac puțin spus mizerabil la adresa Clotildei Armand, candidata USR-PNL-PLUS la Primăria Sectorului 1: în timp ce împărțea flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu, europarlamentara a fost agresată verbal de un agent de pază al unui magazin Mega Image, individ violent care a găsit de cuviință s-o jignească incalificabil și i-a cerut să părăsească zona, deși Clotilde Armand se afla pe domeniul public.

Mai mult chiar, deși Jandarmeria ajunsese la fața locului, același individ a amenința în gura mare că îl ia la pumni pe un membru al echipei de campanie. După cum observați în filmulețul de mai jos, nici autoritățile nu se grăbesc să ia vreo măsură împotriva agresorului.


Europarlamentara USR Clotilde Armand relatează, pe Facebook, întregul incident, avertizând că va veni zilnic în zonă pentru a-și face campanie electorală, conform legii și cu respectarea tuturor măsurilor anti-Covid, întrucât refuză să se lase intimidată de ”prostia agresivă”:

”‹Panaramă!› Am fost astăzi cu colegii prin sector și ne-am oprit să împărțim flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecție există și un magazin Mega Image.

Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ‹Panaramă!›. Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public.

Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ‹Îți dau o stângă!›. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil.

Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu pura mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii.

E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.