VIDEO. Balamuc la poarta vilei de lux a lui Alexandru Cumpănașu. O femeie cu genți și valize susține că este sora luptătorului anti-clanuri și cere să i se deschidă poarta să se cazeze în casa „fratelui”


VIDEO. Balamuc la poarta vilei de lux a lui Alexandru Cumpănașu. O femeie cu genți și valize susține că este sora luptătorului anti-clanuri și cere să i se deschidă poarta să se cazeze în casa „fratelui”

Celebrul oengist și luptător anti-clanuri Alexandru Cumpănașu, îmbogățit din contracte cu statul român, s-a trezit marți, pe la ora mesei de prânz, la poarta vilei sale uriașe, cu o femeie încărcată de valize care l-a anunțat fără emoții că este sora lui și că a venit în vizită. Surprinsă de reacția lui „Sandu”, care nu numai că a negat orice legătură de rudenie, dar i-a vorbit și cam urât, femeia a început să strige din stradă „Simona, te rog, deschide poarta” (Simona este soția oengistului).

„Tu glumești? Sunt sora ta”, i-a spus aceasta fără ezitare lui Cumpănașu. „Sandu” a întâmpinat aceste afirmații cu hohote de râs și cuvinte nu tocmai de alint: „ești dusă”, „de la ce balamuc ai scăpat?”, „de unde dracu suntem frați?!”, „ia-ți tălpășița de aici”, „o să pleci în cămașa de forță” (vezi video atașat acestui text).

Cumpănașu a chemat în cele din urmă poliția, dar femeia, aparent perplexă de ostilitatea cu care a fost întâmpinată de „fratele său”, tot nu s-a lăsat și a încercat să le demonstreze oamenilor legii că legătura lor de rudenie este cât se poate de reală, arătând în sprijinul afirmațiilor sale tot felul de mesaje primite pe whatsapp de la un expeditor salvat în telefon drept „Alexandru Cumpănașu”.

„Eu nu sunt normală?! Tu glumești? Oprește-te, Sandule! Oprește-te. Nu mă lua pe mine cu d-astea”, i-a spus femeia lui Alexandru Cumpănașu în fața polițiștilor veniți să rezolve situația, adresându-li-se apoi oamenilor legii „vă rog să citiți toate mesajele. Îmi scrie că ne iubim, că ne ridicăm împreună, că suntem o familie”.

„Sora” nu a putut însă să prezinte vreun act de identitate doveditor, iar liveul realizat din fața casei lui Cumpănașu de un apropiat de-al oengistului s-a întrerupt.

PS Până la ora publicării acestui material, situația „surorii” lui Cumpănașu nu fusese lămurită, nefiind foarte clar dacă este vorba despre o glumă, o rudă sau o femeie cu probleme psihice.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.