VIDEO Blonda lui Felix și a Antenei 3, lansare de candidatură ca pe vremea lui Ceaușescu! Bolșevicii și porumbeii păcii


VIDEO Blonda lui Felix și a Antenei 3, lansare de candidatură ca pe vremea lui Ceaușescu! Bolșevicii și porumbeii păcii

Prezidențiabila fostului turnător și pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu – am numit-o pe controversata  Ramona Ioana Bruynseels, blonda care crede că planeta este plată și că Federația Rusă este membră NATO – a găsit de cuviință să regizeze o grețoasă scenetă ceaușistă, duminică, după ce și-a depus semnăturile la BEC.

Mai exact, susținătorii blondei au adus aproximativ 20 de prumbei albi, care au fost ajutați să-și ia zborul, cu aplauze și urale, în chiar momentul în care candidata lui Felix Voiculescu și a Antenei 3 și-a finalizat un scurt discurs populist și puțin spus caraghios, în care anunța că vrea să schimbe lumea, ca orice bolșevică plină de elan.

Așadar, Ramona Ioana Bruynseels a folosit frumoasele zburătoare în interes strict electoral, porumbeii fiind înghesuiți de-a valma în niște cutii de carton până în momentul eliberării ”politice”.

Vă amintim că dictatorul genocidar Nicolae Ceaușescu dezvoltase, în anii '80, pandalia de a-și asocia vizitele cu ”eliberări” de porumbei așa-ziși ”ai păcii”, operațiuni de care se ocupau, cu abnegație și mândrie, UTC-iștii și pionierii patriei. În aceiași ani tenebroși, Dan ”Felix” Voiculescu își turna rudele și cunoscuții la Securitate și își pregătea bunăstarea.

Urmăriți video în cele ce urmează: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.