VIDEO "Campania Anti-șpagă". Melodie hip-hop împotriva mediului universitar corupt


VIDEO "Campania Anti-șpagă". Melodie hip-hop împotriva mediului universitar corupt

Liga Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au lansat Campania „Anti-șpagă” printr-un mesaj muzical la adresa mediului academic care este părtaș la acest fenomen. Studenții subliniază și faptul că nu este singurul domeniu în care corupția și-a pus amprentele.

Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi lansează ediţia 2019 a campaniei anti-şpagă. De data aceasta videoclipul L.S.G.- Din colțul universității.

Oficial nimeni nu recunoaşte amplitudinea pe care acest fenomen o are în societatea românescă în general şi în mediul universitar în particular. Dar toţi ştim ca el există, îl vedem în jurul nostru şi de cele mai multe ori alegem să îl ignorăm sau să îl suportăm. Nu ne place că există dar este aproape în tot şi în toate”, au scris membrii Ligii Studenților din Universitatea "Dunărea de Jos", Galaţi.

Vă prezentăm cu drag Campania Anti-șpagă,
Campanie mai evidentă decât Statuia Libertății,
Prezentăm cu neglijență Colțul Universității”

Versuri: Grigoraș Cosmin Cătălin
Instrumental: ParazitiiOfficial - Din colțul blocului - Cat Music
Video: George Patriche
Mix: Knife (Adrian Damoc)
Copyright: Cat Music

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.