VIDEO Campania "Oameni noi în politică", victorie de etapă. Peste 100 de mii de semnături au fost depuse la Parlament


VIDEO Campania "Oameni noi în politică", victorie de etapă. Peste 100 de mii de semnături au fost depuse la Parlament

Campania „Oameni noi în politică” a reușit să strângă toate semnăturile împotriva corupției din România, după ce au fost respinse peste 10.000 de semnături.

Pagina de Facebook a campaniei, organizată de 27 de organizații civice și patru partide, a anunțat reușita printr-o postre.

"Am strâns peste 140.000 de semnături dintre care 120.000 validate deja de primării. Acum mergem să le depunem la Biroul Permanent al Senatului", au publicat organizatorii în ultima postare de pe Facebook împreună cu un video pe care îl puteți vedea AICI.

„Campania Oameni noi în politică a ajuns la final! Am strâns toate semnăturile! Datorită vouă, celor care ați semnat, ați donat, ați strâns semnături. Mâine le depunem la Parlament. Va mulțumim, e incredibil. O inițiativă extrem de tehnică, greu de explicat și de promovat, cu peste 10.000 de semnături invalidate și alte multe care nu au fost validate pentru că unii primari nu au vrut, a reușit să strângă suportul popular. Incredibil!”, au scris organizatorii pe Facebook.

Postarea făcută joi, a strâns peste o mie de reacții în mediul online și a fost distribuită de un număr impresionant de internauți.

Puteți consulta AICI care sunt revendicările campaniei Oameni noi în Politică

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.