VIDEO. Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, și Adina Halas s-au „tratat” la clinica șamanică a chestorului Gelu Oltean. Cele două au fost „consultate” în palmă, la iris și în lobul urechii


VIDEO. Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, și Adina Halas s-au „tratat” la clinica șamanică a chestorului Gelu Oltean. Cele două au fost „consultate”  în palmă, la iris și în lobul urechii

„Casa din Dâmbovița” din dosarul de trafic de droguri de mare risc, în care sunt cercetați (și arestați) fostul șef ai DGIPI Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness  și asociatul lor englez Thomas Lishman, se numește  „Youness Clinic” și este situată în satul Stănești, județul Dâmbovița, la aproximativ 40 de kilometri de capitală.

Potrivit DIICOT Brașov, cei doi și asociatul lor englez organizau la Youness Clinic reuniuni de consum de DMT (dimetiltriptamina), drog de mare risc ce conține Ayahuasca, un amestec șamanic folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon. Printre vedetele care au promovat clinica și au beneficiat de curele de detoxifiere de acolo se numără soția lui Mircea Badea, Carmen Brumă, și prietena acesteia Adina Halas, un fost model.

În emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Youness era prezentată drept o clinică de detoxifiere, „o oază de liniște” , unde Carmen Brumă și Adina Halas au fugit, primăvara trecută, să se relaxeze trei zile. „Trei zile de detox, masaje și relaxare”, dezvăluia reportajul realizat de Kanal D care le-a avut ca protagoniste pe Brumă și Halas. Cele două au fost „consultate”  în palmă, la iris și în lobul urechii de medicul Ștefan Stângaciu, președintele „clinicii de detoxifiere”. „Am aflat că sunt perfectă după această consultație. După ce s-a uitat la irisul meu și al lui Carmen a spus că avem iris de tigroaice, lucru care mi-a plăcut pentru că tigrul este animalul meu preferat”, spunea Halas.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.