VIDEO Cătălin Avramescu: "Câți români vor scoaterea în afara legii a PSD? Cifrele sunt clare! E timpul să punem capăt existenței politice a acestei grupări care de fapt continuă moștenirea politică a PCR!"


VIDEO Cătălin Avramescu: "Câți români vor scoaterea în afara legii a PSD? Cifrele sunt clare! E timpul să punem capăt existenței politice a acestei grupări care de fapt continuă moștenirea politică a PCR!"

Fostul ambasador al României în Finlanda și Estonia, politologul Cătălin Avramescu, a atras atenția sâmbătă, într-un video publicat pe Facebook, că majoritatea românilor s-ar prezenta la vot la un referendum privind scoaterea grupului infracțional PSD în afara legii și ar alege ca urmașii comuniștilor să dispară de pe scena politică românească. Politologul a dat respectivul verdict în baza unei analize pe care a făcut-o anul trecut sociologul Bruno Ștefan.

CITIȚI ȘI: Politologul Cătălin Avramescu: "PSD trebuie desființat! Câtă iresponsabilitate îți trebuie, tovarășe Ciolacu?!" 

Cătălin Avramescu: "Câți români vor scoaterea în afara legii a PSD? Cifrele sunt clare. Majoritatea. Acum câteva luni sociologul Bruno Ștefan a pus această întrebare într-un sondaj de opinie, iar rezultatele sunt foarte clare. Dacă președintele ar convoca un referendum, mai bine de jumătate din români s-ar prezenta și dintre aceștia doar un sfert nu ar vota scoaterea în afara legii a PSD. 

Rezultatele sunt limpezi. Marea majoritate a românilor s-a săturat de acest partid corupt și ineficient. Este timpul să punem capăt existenței politice a acestei grupări care de fapt continuă moștenirea politică a Partidului Comunist Român. Sunt din aceeași plămadă și unde s-a dus Partidul Comunist Român acolo ar fi cazul să se ducă și PSD, adică vorba unui tovarăș de drum de-al lor, la coșul de gunoi al istoriei". 


Ce spunea Bruno Ștefan într-un interviu pentru PSNews: "Dacă Iohannis ar face un referendum – și eu am măsurat lucrul acesta în sondaje – mai mult de jumătate din populația României ar veni la vot să voteze scoaterea PSD în afara legii. Cei care ar vota împotrivă sunt doar douăzeci și ceva la sută, restul n-ar veni. Ura față de PSD este foarte mare. Mai mult de jumătate din populația României percep PSD ca fiind un grup de crimă organizată".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.