VIDEO. Ce mai face diversionistul George Simion noaptea prin București. A inhalat prafuri pentru țânțari și a început să urle ca apucatul că l-a gazat Jandarmeria


VIDEO. Ce mai face diversionistul George Simion noaptea prin București. A inhalat prafuri pentru țânțari și a început să urle ca apucatul că l-a gazat Jandarmeria

Diversionistul de la Valea Uzului, George Simion, care are acum și formațiune politică - AUR - și ceva mult mai mulți adepți decât la europarlamentare unde a candidat independent fără succes, continuă seria diversiunilor pentru capital electoral.

Miercuri spre joi noapte, alături de câteva zeci de stegari, Simion a făcut circ în fața Palatului Cotroceni unde a strigat din toți plămânii „ieși afară! ieși afară” până a început să tușească, înecat de propriile urlete. Cum în zonă „marele gospodar” hoțoman al sectorului 5, Daniel Florea, pulverizeză zi și noapte cantități uriașe „prafturi” pentru țânțarii care nu vor să moară (fapt binecunoscut de localnici), la câteva sute de metri de locul protestului s-a format un fel de nor „toxic” despre care „auriferul” Simion urla că ar fi gazele Jandarmeriei: „Miroase a gaze, nenorociților! Ia uite ce fuuuum!”.

„Au dat cu gaze ăștia! Ia uite! Libertatea nu e negociabilă! Indiferent câte forțe de ordine au mobilizat pe străzi, nu ne lăsăm. AUR pentru România! Dreptate pentru România!”, a zbierat Simion, acompaniat de un cor care fredona cam fără vlagă „La Palatul Cotroceni cântă cucuvea, mutulică și-a găsit, și-a găsit beleaua”.


O jandarmeriță a încercat să-l liniștească pe Simion și să-l ajute să nu se sufoce în propria prostie, spunându-i pe un ton calm că nu a dat nimeni cu gaze, ci doar cu prafuri pentru țânțari. „Cum pentru țânțari, doamnă, eu nu simt?!”, a replicat Simion, roșu la fața de la tusea pe care să căznea s-o facă cât mai dramatică.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Mălin Bot scrie despre George Simion pe larg, mai ales că-l cunoaște destul de bine și chiar a înclinat la un moment spre susținerea candidaturii acestuia la europarlamentare, înainte să realizeze cine e de fapt și ce jocuri face: 

„Simion Abuzatorul: Hoțul strigă hoții! Încalcă legea rutieră în draci, i se adună punctele și se suspendă permisul dar el conduce mai departe fără jenă. Când e prins la volan cu permisul suspendat se declară ”abuzat politic” și își prostește publicul să ”lupte cu abuzurile” inexistente. Când Dragnea abuza de Guvern și Parlament, Simion nu era deranjat și nu protesta în niciun fel.

În realitate, George Simion este abuzatorul.

Ilegal și abuziv a ocupat Piața Victoriei cu ditamai autocarul. Deși încalcă legea, este lăsat de aproape o săptămână să abuzeze de acel spațiu după bunul plac.

Simion nu are nicio legătură cu Piața Victoriei sau maratonul civic pentru independența Justiției. Când Dragnea abuza de Guvern și de Parlament ca să-și emită legi pentru a scăpa de pușcărie, Simion tăcea mâlc. Nu protesta, nu denunța niciun abuz, pur și simplu era inexistent. Acum invocă abuziv evenimentele din 10 august, cu care nu are nicio legătură. Folosește abuziv ideea ce civism pentru interese politice, ca aspirator de voturi pentru Alianța Unirii cu Rusia.

Abuzează de naivii care stau ca proștii în acele corturi, dar el nu doarme cu ei în piață. Cică are treabă, întâlniri, chestii. Fraierii să stea la cort. Fraierii sunt abuzați.

În mai 2020 a apărut în Piața Victoriei cu restul figuranților PSD & Sputnik pentru a face propaganda CapVid. Un abuz împotriva sănătății publice, o încălcare a normelor de prevenire pe care milioane de oameni au înțeles să le respecte.

Un abuz de propagandă care a adus România pe poziția statului european cu cea mai mare rată a îmbolnăvirii.

Cataramă, Lazarus, Cerva, Lovin, Capsali, Simion și alți figuranți #CiumaRosie au declanșat atunci isteria CapVid și abuzul tâlhăriilor civice din Piața Victoriei pentru propaganda negaționistă cu toate aberațiile de pe Sputnik: 5G care implantează cipuri, negarea pandemiei, oculta, Soros.

Pe toate le are și Simion Abuzatorul în retorica isterică cu care face atmosferă toxică. În 2019 a abuzat de retorica extremist-naționalistă pentru a incita la ură pe criterii etnice, mergând abuziv peste comunitatea din Valea Uzului și înscenând un scandal oribil.

La Buzău a fost filmat de Activistul Buzăian abuzând iar de legea rutieră și de legislația pentru prevenirea răspândirii virusului.

Un individ care nu dă doi bani pe lege și isterizează naivii cu metode pe care le-am mai văzut, anul trecut, la Cumpănașu. De fapt cam același public l-a atras ca un magnet.

Abuzatorul săptămânii este George Simion.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.