VIDEO Cea mai grosolană intoxicare: Antena 3 susține că Nicușor Dan nu l-a lăsat pe Bădulescu să își susțină discursul

Toată România a văzut ieri cum viceprimarul mahalagiu al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost trimis de edilul Gabriela Firea pentru a opri conferința de presă susținută de candidatul dreptei unite pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, în zona Prelungirea Ghencea. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Firea și-a trimis mahalagiul să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan la conferința de presă. Un motociclist l-a luat la rost pe viceprimarul grobian. La circ a asistat și fostul consilier general al PNL care a fugit la PSD pentru a fi răsplătit cu funcția de șef STB

Cu toate acestea, Antena 3, prin trompeta propagandistă Ana Maria Roman, a susținut că Nicușor Dan a fost cel care nu l-a lăsat pe Aurelian Bădulescu să își susțină discursul, aruncându-i așa-zisul pupitru, care, de fapt, aviz anteniștilor, era un dulap. 

"Circ în plină stradă între Nicușor Dan și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Candidatul susținut de PNL a aruncat pupitrul de la care viceprimarul voia să susțină un discurs", a spus antenista. 

Urmăriți video: Sursa foto: Claudia Pîrvoiu, Hotnews