VIDEO Cenzurel Slugărel Toader amenință jurnaliștii care nu sunt slugile PSD că vor rămâne fără acreditări la Ministerul Justiției


VIDEO Cenzurel Slugărel Toader amenință jurnaliștii care nu sunt slugile PSD că vor rămâne fără acreditări la Ministerul Justiției

Ministrul in(Justiției), Cenzurel Slugărel Toader, a ținut să redemonstreze ce configurație politică are, cea de comunist. Concret, incomodat de jurnaliștii care nu sunt slugi ale puterii și care i-au pus întrebări firești, Tudorel Toader i-a amenințat luni seară că va proceda în consecință și anume că există riscul să îi lase fără acreditări la Ministerul Justiției. 

Tudorel Toader și-a prezentat bilanțul de la Ministerul Justiției. A vorbit despre Cartierul Justiției și penitenciare, însă a evitat subiectele importante: OUG 7 sau Secția de investigare a magistraților.

La final, după ce jurnaliștii i-au pus întrebări, Toader s-a enervat și i-a avertizat: ”Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi acţiona în consecinţă. Vă rog, aşadar, să respectaţi”.

Întrebările jurnaliștilor au continuat: Ce notă vă dați? / Ați promis conferință săptămânală, de ce nu o faceți? / Vrem să vă punem întrebări / De ce nu ați vorbit în bilanț de OUG 7? / Ce credeți că ați făcut rău justiției în acești doi ani?

Desigur că Tudorel Toader a refuzat să răspundă și la ultima serie de întrebări. 

 Vedeți video cu noul moment comunistoid al lui Toader:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.