VIDEO Ciolacu s-a făcut de râs printr-o nouă gafă: Sunt suficiente "vote" să dăm jos Guvernul Orban!


VIDEO Ciolacu s-a făcut de râs printr-o nouă gafă: Sunt suficiente "vote" să dăm jos Guvernul Orban!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comis o gafă joi în conferința de presă pe care a susținut-o, spunând că PSD a reușit să strângă destule "vote" pentru ca moțiunea de cenzură contra Guvernului Orban, ce va fi votată luni, să fie una de succes.

Vedeți video de la minutul 3:00:


Ciolacu: În acest moment sunt suficiente "vote" ca moțiunea de cenzură să treacă. Și fără UDMR avem suficiente voturi ca moțiunea să treacă. (...) Parlamentarii PSD, Pro România, ALDE și PPU-SL au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură.

Deși susținea că este foarte sigur de succesul moțiunii, chiar și fără voturile UDMR, Ciolacu a anunțat că este posibil să depună o nouă moțiune de cenzură în cadrul noii sesiuni parlamentare ce va debuta de la 1 septembrie.

Ciolacu: Este posibil să mai depunem o moțiune de cenzură deoarece e altă sesiune parlamentară.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.