VIDEO Ciolacu și-a bătut joc de limba română chiar la ședința solemnă dedicată Zilei Naționale. Dăncilă a plecat de la șefia PSD, dar a venit "Dăncilul"


VIDEO Ciolacu și-a bătut joc de limba română chiar la ședința solemnă dedicată Zilei Naționale. Dăncilă a plecat de la șefia PSD, dar a venit "Dăncilul"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a oferit un nou număr care cofirmă că s-a "dăncilizat" de când a preluat conducerea partidului. Ținând cuvântarea de deschidere a ședinței solemne a Parlamentului dedicată Zilei Naționale, Ciolacu a spus „corpul didactic” în loc să spună „corpul diplomatic”.

"Stimați reprezentanți ai corpului didactic și oaspeți străini", a cuvântat Marcel Ciolacu.

Vedeți video de la 0:35:


Încă din seara în care a ținut primul discurs ca președinte al PSD, Marcel Ciolacu a mitraliat limba română. Redăm câteva dintre „poticnelile” lingvistice ale lui Marcel Ciolacu:

CITIȚI ȘI: Marcel Ciolacu s-a apucat de resetarea PSD-ului, dar a uitat să-și dea restart la limba română. „Proasta pare acum o lumină pe lângă el!”

„A fost un Cex matur care au fost discuții pe fond...”

„De fapt și de drept nu a picat nici un capăt astăzi”

„Fostul lider se regăsește în echipa partidului ca și președinte la doamne...”

„Primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza congresul unde vor fi alegerile normale...”

„Garantul este domnul Paul Stănescu, garantul a acestei organizări...”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.