VIDEO. Cioloș și Barna, „tăiați” în mai multe locuri de un individ care a atacat un cort de campanie al USR-PLUS


VIDEO. Cioloș și Barna, „tăiați” în mai multe locuri de un individ care a atacat un cort de campanie al USR-PLUS

Un cetățean înarmat cu un obiect ascuțit ce părea cuțit s-a năpustit asupra unui cort de campanie al USR-PLUS și l-a tăiat în nenumărate locuri. Incidentul a avut loc pe 11 septembrie la Turda și a fost surprins într-o filmare publicată pe mai multe pagini al USR.

„Așa înțeleg unii democrația!

Alianta USRPLUS deranjează tot mai mult! Iată cum a fost vandalizat cortul electoral al Aliantei, astăzi, 11 septembrie 2019! În ciuda tuturor piedicilor, nu cedăm și luptăm până la capăt! Speram ca institutia Poliției Locale Turda să ia măsurile legale în acest caz!”, a scris USR Turda pe pagina sa de Facebook.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.