VIDEO. Comisarul european Corina Crețu, criză de nervi la Sâmbra Oilor, după ce a fost alungată de pe scenă de pesediști

Comisarul european Corina Crețu, candidată din partea formațiunii Pro România la alegerile europarlamentare, s-a înfuriat rău, duminică, la festivalul Sâmbra Oilor, care i-a avut invitați de onoare pe mai mulți membri PSD, după ce a fost poftită jos de pe scenă, fără să i se dea cuvântul.

Comisarul, în relații reci cu actualul guvern pe care l-a acuzat în numeroase rânduri de lipsa de preocupare pentru atragerea fondurilor europene, a luat microfonul și, furioasă, le-a adresat câteva cuvinte celor prezenți: „Sâmbra nu este a prtidelor politice! Eu îi salut pe toți! Dar este este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile,de care vi s-a vorbit aici, 85%, au fost aprobate din fonduri europene. Numai bine vă doresc, sănătate și succes!” (VIDEO)

Incidentul s-a petrecut imediat după discursul premierului Viorica Dăncilă, când primărița din Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a refuzat să dea cuvântul și altor invitați, relatează presa locală. 

SURSA foto: presasm.ro