VIDEO CTP, reacție furibundă la adresa Vioricăi Dăncilă: Suntem înainte de 1821, când toate posturile erau puse pe tarabă


VIDEO CTP, reacție furibundă la adresa Vioricăi Dăncilă: Suntem înainte de 1821, când toate posturile erau puse pe tarabă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat furibund după anunțul făcut de Dăncilă, potrivit căruia rectificarea bugetară va fi adoptată vineri, la o zi după moțiunea de cenzură. Concret, acesta spune că Dăncilă încearcă să cumpere susținerea parlamentarilor: „Bă, dacă vreți sa luați ceva, votați-mă, că dacă pic nu mai sunt eu, vin ăilalți și mai luați de pe jos”.

„Noi suntem acum înainte de 1821, cu ce vedem acum, cu taraba asta. Înainte de 1821, în România, toate dregătoriile, toate posturile, din stat, începând cu șeful statului erau puse pe tarabă. Cu bani, peșin. Plăteai banul și erai: velvornic, camilar, spătar, paharnic, vodă. Fiecare cu prețul lui. […]De mult nu am mai văzut-o pusă așa, pe masă, în 30 de ani nu am văzut-o chiar atât de clar, tejgheaua. Tejgheaua lui Dăncilă.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Urmăriți secvența în următorul video începând cu minutul 11:22:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.