VIDEO Cultul personalității la Primăria S6. O consilieră locală îi aduce omagii edilului PSD printr-un cântec: "Sfaturi bune Mutu a dat / Și pe toți ne-a protejat / Pandemia s-o stârpească / Dezinsecția e în toi"

Gabriela Stan, consilier PSD în Consiliul Local al Sectorului 6, a fost protagonista unei scene de sorginte ceaușistă care ne aduce aminte de cultul personalității. Concret, Gabriela Stan s-a filmat într-un studio de înregistrări în care, printr-un cântec, i-a adus omagii edilului PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, spunând că el este cel care a anihilat pandemia COVID-19.

"Sfaturi bune Mutu a dat / Și pe toți ne-a protejat / Ne spune să stăm în casă / Pandemia s-o stârpească / Dezinsecția e în toi / O ploaie de sănătate / El are grijă de toate / Sectorul 6 a înflorit / De când primar ai venit / Trăiască primarul nostru / La toate le știe rostul", a cântat consiliera locală. 

Vedeți video: Consiliera locală Gabriela Stan a făcut referire prin versul "ploaie de sănătate" la acțiunea primarului Mutu de a stropi Sectorul 6 cu apă oxigenată dintr-un elicopter. De subliniat că acțiunea lui Mutu din elicopter a avut de fapt eficiență zero, iar în acest sens puteți citi AICI mai multe detalii.