VIDEO Dan Teodorescu, trupa Taxi: "Nu cred că ne tragem din maimuțe, deși când mă uit la ăștia de la PSD..."


VIDEO Dan Teodorescu, trupa Taxi: "Nu cred că ne tragem din maimuțe, deși când mă uit la ăștia de la PSD..."

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a susținut sâmbătă seară un concert în Berăria H. Între melodii, Dan Teodorescu, în stilul său caracteristic, a lansat un atac către PSD. De data aceasta, și-a bătut joc de PSD-iști făcând referire la teoria lui Darwin prin care omul s-ar trage din maimuță, în care el nu crede, dar când îi vede pe cei din Partidul Social Democrat își schimbă părerea.

"Am păcate. Sunt un creștin păcătos. Nu cred că am păcate la fel de multe ca domnul Daniel. Pentru cine nu cunoaște, domnul Daniel este general manager la BOR, unul extraordinar. O să vedeți. Catedrala aia sigur că în momentul ăsta înghite grămezi de bani, dar va produce tone, tone de bani. Dar în fine, dacă încep cu catedrala nu mă mai opresc. Dar asta ziceam, că eu nu sunt de acord cu domnul Darwin, eu cred în Dumnezeu și nu cred că ne tragem din maimuțe, deși când mă uit la ăștia de la PSD mi se zdruncină credința, să mor eu! Unii arată că încă se mai trag, sunt la jumătatea distanței", a spus Dan Teodorescu. 

Vă prezentăm filmarea publicată de jurnalista Carmen Dumitrescu pe Facebook:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.