VIDEO Dăncilă, primită cu huiduieli la Botoșani. Alaiul de lachei s-a activat imediat strigând "PSD!" pentru a acoperi protestatarii


VIDEO Dăncilă, primită cu huiduieli la Botoșani. Alaiul de lachei s-a activat imediat strigând "PSD!" pentru a acoperi protestatarii

Viorica Dăncilă a fost primită marți cu huiduieli la Botoșani, altă dată un fief al PSD. Protestatarii, păziți atent de jandarmi, au strigat la portavoce: „PSD, ciuma roșie”, „Analfabeta”, „Mama hoților”. În același timp, coloana de pesediști care se afla în spatele lui Dăncilă încerca din răsputeri să îi acopere pe protestatari, scandând disperați: „PSD, PSD!”

Vedeți video de la 2:00:



Reprezentanții Grupului Civic Botoșani au creat un eveniment pe Facebook, „La Botoșani nu se vine doar în campania electorală”, în care botoșănenii au fost invitați să protesteze pe Pietonalul Unirii, între orele 10:00 și 13:00.

„Haideți sa o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna Viorica mâine (n.r. – astăzi), la Botoșani. Deși a mai zis o dată că vine la noi în vizită, se pare că și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Dar sperăm că de această dată nu va mai fi nevoită să îți schimbe planurile și va veni. De aceea vă invităm alături de noi mâine (n.r. – astăzi) să o întâmpinăm cum se cuvine și să îi arătăm că nu este bine venită în orașul nostru. La Botoșani nu se vine doar în campania electorală, ne-am săturat să fim bătaia lor de joc!”, se arată în descrierea evenimentului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.