VIDEO Dăncilă, primită cu huiduieli la Botoșani. Alaiul de lachei s-a activat imediat strigând "PSD!" pentru a acoperi protestatarii

Viorica Dăncilă a fost primită marți cu huiduieli la Botoșani, altă dată un fief al PSD. Protestatarii, păziți atent de jandarmi, au strigat la portavoce: „PSD, ciuma roșie”, „Analfabeta”, „Mama hoților”. În același timp, coloana de pesediști care se afla în spatele lui Dăncilă încerca din răsputeri să îi acopere pe protestatari, scandând disperați: „PSD, PSD!”

Vedeți video de la 2:00:Reprezentanții Grupului Civic Botoșani au creat un eveniment pe Facebook, „La Botoșani nu se vine doar în campania electorală”, în care botoșănenii au fost invitați să protesteze pe Pietonalul Unirii, între orele 10:00 și 13:00.

„Haideți sa o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna Viorica mâine (n.r. – astăzi), la Botoșani. Deși a mai zis o dată că vine la noi în vizită, se pare că și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Dar sperăm că de această dată nu va mai fi nevoită să îți schimbe planurile și va veni. De aceea vă invităm alături de noi mâine (n.r. – astăzi) să o întâmpinăm cum se cuvine și să îi arătăm că nu este bine venită în orașul nostru. La Botoșani nu se vine doar în campania electorală, ne-am săturat să fim bătaia lor de joc!”, se arată în descrierea evenimentului.