VIDEO Dăncilă se amuză și oftează privind suspendarea președintelui Iohannis: De ce credeți că ceea ce nu a reușit Dragnea nu reușește nimeni? Haideți să gândim optimist!


VIDEO Dăncilă se amuză și oftează privind suspendarea președintelui Iohannis: De ce credeți că ceea ce nu a reușit Dragnea nu reușește nimeni? Haideți să gândim optimist!

Premierul demis Viorica Dăncilă a reiterat luni ideea suspendării președintelui Klaus Iohannis, căci ar fi încălcat Constituția. La întrebările reporterilor privind suspendarea președintelui, Vorica părea că mai avea puțin și râdea de ceea ce spune, iar la un moment dat a și oftat. 

CITIȚI ȘI: Dăncilă ia decizii la sfatul lui Mircea Badea: „Luăm în calcul suspendarea președintelui”

Viorica Dăncilă: Eu am spus că președintele merita suspendat și merită suspendat și că mă gândesc la suspendarea președintelui, dar din punct de vedere legislativ nu pot să fac acest lucru cu șase luni înainte de... 

Reporter: Constituția nu vă interzice. 

Viorica Dăncilă: Credeți-mă că dacă ar fi un om care ar merita suspendat, candidatul Iohannis ar merita acest lucru. 

Reporter: Ar fi o strategie de campanie suspendarea președintelui? 

Viorica Dăncilă: Nu o strategie de campanie. Un act de normalitate. În momentul în care încalci Constituția României, o ignori cu bună știință...

Reporter: A încercat și domnul Dragnea să-l suspende pe Iohannis de multe ori și nu a reușit.

Viorica Dăncilă: Dar de ce credeți că ceea ce nu reușește cineva nu reușește nimeni? Haideți să gândim optimist. 

Reporter: Deci înseamnă că-l suspendați? 

Viorica Dăncilă: Of... Eu vă spun un lucru. Domnul Iohannis merită suspendat. Domnul Iohannis a încălcat Constituția, a ignorat deciziile CCR și prin asta i-a sfidat pe români. Dacă unui român îi impun să respecte Constituția, președintele României trebuie să fie un exemplu pentru respectarea Legii Fundamentale. Deci domnul Iohannis merită suspendat nu de azi, de ieri, ci de când a încălcat Constituția. Pe de altă parte, același domn candidat Iohannis a aruncat România în haos. 

Vedeți video de la 5:14:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.