VIDEO Declarația ULUITOARE a unui primar PSD: Iohannis nu este ORTODOX și de aceea refuză numirea miniștrilor în Guvern!


VIDEO Declarația ULUITOARE a unui primar PSD: Iohannis nu este ORTODOX și de aceea refuză numirea miniștrilor în Guvern!

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a declarat pentru un post local de televiziune că președintele Klaus Iohannis refuză numirea miniștrilor propuși de premierul Viorica Dăncilă, pentru că „nu este ortodox”, potrivit G4Media.

Am fost marcați numai de momente de dezbinare și, parcă, mai mult ca oricând, mulți cetățeni rău-intenționați din afara țării și din inetriorul țării pornind de la cel mai înalt nivel al conducerii acestei țări, au încercat doar să ne dezbine și, iată că suntem într-o situație total neplăcută ca să ajungem să avem o guvernare ciuntită și nici în acest moment nu avem în două ministere extrem de importante, să nu avem miniștri pe post, din considerente mai puțin ortodoxe pentru că nu avem un ortodox care să ne conducă, deși suntem un popor ortodox, a afirmat Mislăilă în cadrul unei emisiuni locale.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a refuzat de trei ori numirea Olguței Vasilescu la ministerul Dezvoltării, respectiv a lui Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor. Președintele României a explicat faptul că cei doi nu au depus toate documentele, mai precis certificatul de cazier judiciar.

Vedeți AICI video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.