VIDEO Deputatul "Mitralieră", "mitraliat" de un protestatar pentru tupeul fără limite de a-l considera pe Dragnea deținut politic


VIDEO Deputatul "Mitralieră", "mitraliat" de un protestatar pentru tupeul fără limite de a-l considera pe Dragnea deținut politic

Deputatul "Mitraleră", Cătălin Rădulescu, a participat joi seară în cadrul unei emisiuni de televiziune la B1 în care a pretins, așa cum relatează chiar el în filmarea din articol, că Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, este "deținut politic".

Parlamentarul PSD a avut parte de o surpriză. Concret, Cătălin Rădulescu a fost întâmpinat la ieșirea din sediul televiziunii de protestatarul Marian Moroșanu Tivilic, zic și Ceaușescu, participant la Revoluția din 1989, care l-a tras la răspundere pentru tupeul fără limite de a-l considera pe Liviu Dragnea deținut politic. Totodată, potrivit lui Marian Ceaușescu, deputatul a spus despre el însuși că este un deținut politic în cadrul emisiunii la care a participat. 

Astfel, Marian Ceaușescu i-a oferit lui Cătălin Rădulescu o lecție de istorie referitoare la ce înseamnă cu adevărat deținut politic, enumerând eroi precum Iuliu Maniu, Corneliu Coposu, Elisabeta Rizea și frații Arnăuțoiu, simboluri ale rezistenței anticomuniste. 

Redăm dialogul dintre cei doi: 

Marian Ceaușescu: Vreau să văd și eu un deținut politic cum arată. Domnul deținut politic, păi cum poți să te consideri deținut politic?

Cătălin Rădulescu: Păi tu ești revoluționar? 

Marian Ceaușescu: Da. Da tu ce ești?

Cătălin Rădulescu: Eu ce sânt mă? 

Marian Ceaușescu: Nu ești revoluționar. Ce cauți mă între comuniști? Cum poți să te consideri tu un deținut politic? Cum te consideri tu un deținut politic mă? Ai fost arestat pentru corupție mă! Corneliu Coposu, Iuliu Maniu, acea doamnă Rizea, Arnăuțoiu ce sunt dacă tu ești deținut politic domnule deputat?! Așa ai spus la televizor. 

Cătălin Rădulescu: Așa am spus eu mă? Am spus de Dragnea mă. Nu de mine. 

Marian Ceaușescu: Toți la fel sunteți. Hoții ați devenit deținuți politici. Hoții! Cum naiba hoții să fie deținuți politici? 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.