VIDEO Disensiuni în PRM-ul din PSD. Codrin Ștefănescu divorțează politic de Olguța: "Gata! Drumurile noastre s-au despărțit!"

Reîncepe bătălia în PSD, în condițiile în care partidul are în continuare o conducere interimară în fruntea căreia se află Marcel Ciolacu. Se prefigurează că rivalul lui Ciolacu la șefia PSD va fi fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, al cărui candidatură o susține și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. (mai multe detalii AICI

În schimb, Ciolacu a început să creioneze echipa care îl va susține la șefia PSD, printre care se află și Lia Olguța Vasilescu, din aripa PRM a partidului. 

"Vor fi colegi pe fiecare regiune de dezvoltare. Împreună cu domnul Paul Stănescu am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să o reprezinte, un anumit domeniu sau zona de dezvoltare, astfel încât am închis și această discuție, că se vorbea de echipa lui Ciolacu. Este echipa PSD. În acest moment îmi doresc în echipă atât pe doamna Gabriela Firea, cât și pe Sorin Grindeanu, cât și pe doamna Olguța Vasilescu. Sunt unele dintre persoanele pe care mi le-aș dori în această echipă. Sper să își dorească și ele. Doamna Firea a declarat că dorește, doamna Olguța Vasilescu de asemenea", a declarat Ciolacu pe 13 iunie 2020.

Fost coleg vadimist al Liei Olguța Vasilescu (în PRM), Codrin Ștefănescu și-a exprimat nemulțumirea în emisiunea turnătorului Coroiu privind opțiunea acesteia față de Ciolacu, motiv pentru care a anunțat un divorț politic. 

Codrin Ștefănescu: "Am avut pretenții ca Lia Olguța Vasilescu să își anunțe candidatura, care am înțeles că îl susține pe Ciolacu. Gata! Drumurile noastre s-au despărțit. Este clar! Asta este, asta este, foarte bine, să mergi cu Ciolacu!".

Vedeți video de la 50:25: