VIDEO Dragnea, costumat în Corlățean, delir de zile mari în Parlament. Pesedistul a atacat abject USR, celelate partide de opoziție și protestatarii anti-PSD


VIDEO Dragnea, costumat în Corlățean, delir de zile mari în Parlament. Pesedistul a atacat abject USR, celelate partide de opoziție și protestatarii anti-PSD

Senatorul PSD Titus Corlățean a susținut în Parlament un discurs, la dezbaterea moțiunii de cenzură, care a amintit de epoca tenebroasă a lui Liviu Dragnea și cuvântările actualului pușcăriaș.

Titus Corlățean a rulat niște teme false în discurs, evitând subiectul dezastrului economic determinat de PSD, și a atacat USR ca fiind neomarxiști. Totodată, nedemn pentru un fost ministru de Externe, Corlățean a aruncat cu noroi către toți cei din opoziție și către protestatarii care au fost în stradă în ultimii ani și care nu au mai suportat bătaia de joc a PSD. 

Vedeți video de la 1:10:



"Ce normalitate este cea în care voci importante neomarxiste din USR anunţă că se impune stabilirea obligaţia avortului pentru femei care nu au venit mediu pe economie sau că neomarxiştii vor prolifera, după preluarea guvernării, căsătoriile şi parteneriatele gay în România? Asta este România lucrului bine făcut! 

Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească, într-o armonie desăvârşită, pe de o parte neomarxiştii, #rezist, USR, fii sau fiice sau nepoţi de generali securişti desconspiraţi de CNSAS. Mai spun o dată, ca să înţelegeţi, securişti deconspiraţi de CNSAS, aşa cum este cazul liderului de la USR Bucureşti, capitala României, sau consiliaţi de rezervişti cu mari stele pe umăr, profitori anteriori ai unor afaceri grase cu instituţiile statului, alături de Petrov şi echipa, pentru că, nu-i aşa, marile spirile se întâlnesc, cu un ax central fixat de urmaşii lui Brătianu, adoratori ai noilor securişti şi apărători ai abuzurilor comise de cei care au renunţat la statutul onorabil de ofiţer de informaţii pentru a deveni securişti, împreună cu vajnicii, curajoşii luptători ai doamnei Kovesi", a declarat Titus Corlăţean.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.