VIDEO Dragnea, nesimțit cu o jurnalistă: "Voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta?"


VIDEO Dragnea, nesimțit cu o jurnalistă: "Voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta?"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa unei jurnaliste în timp ce îl întreba cum a ajuns Lia Olguța Vasilescu consiliera premierului Viorica Dăncilă, potrivit newsweek.ro

Întrebat de o jurnalistă despre numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de consilier al prim-ministrului și faptul că a intrat pe „ușa din dos”, Liviu Dragnea i-a răspuns acid jurnalistei: „Suntem între 1 și 8 martie. Voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta? Cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu? Cum să intre pe ușa din dos?”, a replicat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai fost întrebat și ce o recomandă pe Lia Olguța Vasilescu pentru funcția de consilier, având în vedere că propunerile ei pentru funcția de ministru au fost refuzate de patru ori.

„Ceea ce o recomanda pentru funcția de ministru al Transporturilor... Este un om foarte aplicat, foarte priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraș, gestionând proiecte de infrastructură complicate, apoi la Ministerul Muncii este foarte pricepută, este un om care poate munci foarte mult și care poate ajuta primul-ministru cu informații și se poate implica și dinamiza anumite proiecte pe care Ministerul Transporturilor, în special, le derulează. Eu cred că decizia primului-ministru de a o coopta în echipa dumneai e una foarte bună și o susțin cu toată tăria”, a declarat Liviu Dragnea.

Amintim că Lia Olguța Vasilescu a fost refuzată de președintele Romniei, Klaus Iohannis atât ca ministru al Transporturilor, cât și ca ministru al Dezvoltării.

VEDEȚI AICI VIDEO CU DIALOGUL DINTRE DRAGNEA ȘI JURNALISTĂ DE LA MINUTUL 2:53 LA MINUTUL 4:02

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.