VIDEO Dragnea, un nou atac insalubru la adresa protestatarilor anti-PSD: "Un grup de bătăuși care umblă după noi"


VIDEO Dragnea, un nou atac insalubru la adresa protestatarilor anti-PSD: "Un grup de bătăuși care umblă după noi"

PSDragnea continuă să care cu autocarele manifestanți la mitinguri pentru a se iluziona că mai au susținere din partea românilor.

Amintim că la Dragnea, la Iași, avid de furie că a fost huiduit pe 20 aprilie, a organizat un miting la care spera să se adune în jur de 40 de mii de oameni, dar a suferit o umilință majoră întrucât la manifestație au fost maxim 10 mii de persoane. Ieșenii liberi, cât și oameni din alte zone alte țării au luat atitudine și au organizat un protest anti-PSD în timpul mitingului lui Dragnea. După ce au plecat simpatizanții PSD din centrul Iașiului, protestatarii au organizat un marș prin oraș la care au participat în jur de 7 mii de oameni, veniți din convingere, nu aduși cu autocarele.

Nici gălățenii nu s-au lăsat mai prejos și au venit să protesteze împotriva PSD pe perioada mitingului social-demoraților. Vă prezentăm video de la protestul anti-PSD din Galați:



Precum la Iași, infractorul Liviu Dragnea i-a atacat pe protestatarii anti-PSD de la Galați numindu-i de această dată "bătăuși" care ar fi conform delirului președintelui PSD din gașca președintelui României. A mintim că la Iași manifestanții anti-PSD au fost catalogați de Dragnea ca fiind "derbedei".

CITIȚI ȘI: Dragnea, discurs mizerabil și ipocrit la Iași. I-a numit pe cei anti-PSD "derbedei" și a vorbit despre pace, deși a organizat mitingul ca răzbunare

"Oriunde mergem noi în țară este un grup de bătăuși care umblă după noi. Aseară aici la Galați au găsit la ei bolovani, pietre și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta oameni buni! Putem să-i lăsăm să își bată joc de această țară? N-avem noi puterea și curajul să păstrăm guvernarea, să câștigăm alegerile care vin, prezidențiale, locale și parlamentare? Avem nu numai dreptul, ci și obligația să nu lăsăm această țară pe mâna acestor vânzători", a delirat președintele PSD.

Vedeți video de la 56:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.