VIDEO După Ciorbea, a venit rândul lui Dragnea să se creadă Dumnezeu. Psihoza complexului Mesianic a șlehtei infractorilor


VIDEO După Ciorbea, a venit rândul lui Dragnea să se creadă Dumnezeu. Psihoza complexului Mesianic a șlehtei infractorilor

După ce avocatul infractorilor Victor Ciorbea a avut un moment în care s-a crezut Dumnezeu, a venit rândul lui Liviu Dragnea să frizeze demența declarând la Târgu-Jiu că și-a asumat rolul să deconteze toate atacurile ce îi sunt aduse având parcă un fel de complex Mesianic.

"Mi-am asumat rolul să decontez tot. Nu e ușor să ai copiii hăituiți, femeia pe care o iubesc. Și apropos, domnule Andronic, termină cu mizeriile. Oprește-te la mine, dacă ești bărbat, ceea ce nu cred. Se tot spune că sunt cel mai rău om. Păi haideți să vedem de ce? Sunt rău pentru vreau ca pensionarii să aibă o pensie ca să ducă o viață tihnită. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca prețul la gaze să fie făcut de șmecheri. Sunt rău pentru că nu mai vreau să intre fructe și legule otrăvite. Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansa să își pună marfa în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectat în lume și în Europa? Da, dacă îmi doresc asta și sunt rău, atunci înseamnă cu sunt rău. Sunt tău pentru că vreau drepturi egale, să fim respectați?", a declarat Liviu Dragnea la Târgu-Jiu.

Amintim că avocatul infractorilor Victor Ciorbea a sfidat românii pe 21 februarie în privința linșajului anti-justiție comis de Tudorel Toader prin OUG pe legile justiției. Concret, Victor Ciorbea a îndemnat românii să aibă răbdare în privința atacării la CCR a OUG pe legile justiției, căci și Dumnezeu a avut o a șaptea zi de odihnă. 

”I-am dat drumul la analiză deja, dar şi Dumnezeu a făcut lumea în şase zile, în a şaptea s-a odihnit. Mai aveţi puţintică răbdare. (...) Analizăm serios şi într-un ritm foarte alert”, a declarat Victor Ciorbea, întrebat dacă va ataca la CCR ordonanţele de urgenţă care modifică legile Justiţiei.

Vedeți video în cele ce urmează:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.