VIDEO Edilul învinețit a mințit! Florea nu a fost rănit de deszăpezire


VIDEO Edilul învinețit a mințit! Florea nu a fost rănit de deszăpezire

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, și-a făcut apariția la Conferința extraordinară a PSD București, care a avut loc duminică seara, cu un ochi vânăt

Explicația edilului PSD este una demnă de cascadorii râsului: i-a fost cauzată când se ştergea cu "dosul mănuşii" în vreme ce încerca să deszăpezească drumurile din sectorul pe care îl administrează, în toiul nopţii şi pe un vânt ce sufla cu "80 de grade"

Ulterior, el și-a  corectat gafa spunând "cu 80 de kilometri la oră".

"Vedeţi semnul ăsta de la ochi? Eh, semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănuşii, la 3 dimineaţa, când ninge foarte tare, când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de km la oră, şi tu încerci să deszăpezeşti drumurile din sector. Pentru asemenea lucruri fiţi pregătiţi cei de la PNL şi de la USR", a declarat pesedistul.

Vedeți video 1: 


Dar la o simplă căutare pe Facebook, putem observa că edilul pesedist a mințit ieri, așa cum era de așteptat, că s-a învinețit în timp ce deszăpezea Sectorul 5. Într-un clip postat în data de 31 ianuarie 2020 pe pagina lui de Facebook, Daniel Florea avea ochiul vânăt, deși prima ninsoare în București s-a produs pe 5 februarie 2020


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.