VIDEO Elena Udrea, confruntare cu Marian Ceaușescu. "Nuți" a încercat să scape de nemulțumirile protestatarului complimentându-l și invitându-l la o discuție în privat


VIDEO Elena Udrea, confruntare cu Marian Ceaușescu. "Nuți" a încercat să scape de nemulțumirile protestatarului complimentându-l și invitându-l la o discuție în privat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, s-a aflat luni la Curtea de Apel, acolo unde a avut loc un nou termen în dosarul în care este judecată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani.

La ieșirea din Curtea de Apel, Elena Udrea a avut parte de o surpriză. Aceasta a fost așteptată de protestatarul Marian Ceaușescu care a întrebat-o de mai multe ori despre banii de care a dispus și dispune. Ușor iritată, dar încercând să ascundă acest fapt, Elena Udrea se uita după mașina cu care trebuia să plece de la Curtea de Apel, care întârzia să vină.

Totodată, Elena Udrea, într-un mod parșiv, l-a complimentat pe Marian Ceaușescu, etichetându-l "drăguț", pentru a încerca să-l calmeze. Dar protestatarul a continuat cu întrebările, iar în momentul în care a chestinat-o cum a fost în arestul din Costa Rica, Elena Udrea i-a transmis că vor vorbi în privat.

Redăm dialogul dintre Elena Udrea și protestatarul Marian Ceaușescu

Elena Udrea: Unde îmi este mașina?

Marian Ceaușescu: Uitați, încolo! Am o întrebare. Când ați plecat din această țară cu ce bani ați plecat? Cum de ați stat așa bine în Costa Rica? Când ați ajuns în țară ați adus și banii pe care i-ați avut cu dvs.? Nu sunt puțini acei bani. Câteva milioane de euro. 

Elena Udrea, vorbind cu șoferul la telefon: Mai exact pe unde sunteți? 

Marian Ceaușescu: Îmi răspundeți și mie vă rog? 

Elena Udrea, către șofer: În cât timp ajungeți? Mai aștept aici afară cu domnul acesta drăguț?

Marian Ceaușescu: Când ați fost la Ministerul Turismului ce ați implementat? Ce câștig a avut România cât ați fost în politica românească? Ce au câștigat românii? Spuneți-mi și mie. 

Elena Udrea: Aș risca să fiu singura care vă răspunde la întrebări, dar informați-vă ce am făcut la Ministerul Turismului. Informați-vă și după aceea discutăm.

Marian Ceaușescu: Nimic. Ați luat bani. Cum a fost în arestul din Costa Rica?

Elena Udrea: Vă povestesc altă dată, în privat. 

Marian Ceaușescu: Banii pe care i-ați luat ați revenit cu ei înapoi?

Elena Udrea, urcând în mașină: Ești un drăguț. La revedere! 

Vedeți video în cele ce urmează:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.