VIDEO EXCLUSIV Andrei Caramitru, năprasnic împotriva Antenei 3 la un protest. Manifestanții, sătui de intoxicarea trompetelor lui Dan Voiculescu


VIDEO EXCLUSIV Andrei Caramitru, năprasnic împotriva Antenei 3 la un protest. Manifestanții, sătui de intoxicarea trompetelor lui Dan Voiculescu

USR-istul Andrei Caramitru a exprimat, în recenta sa carieră politică, o serie de poziții controversate, demonstrând că nu e un virtuoz al comunicării politice.

CITIȚI ȘI: Andrei Caramitru în război cu o jurnalistă de investigații despre care afirmă că e „un nimeni absolut și frustrat”

Luni s-a iscat o nouă controversă, în urma ciondănelilor cu jurnalista Sidonia Bogdan: USR-istul a acuzat mai mulți ziariști, de o manieră ultras, că s-ar afla în oarece relații cu serviciile de informații, neprezentând însă nici o probă în acest sens, ba chiar recurgând la unele injurii. 

CONSULTAȚI ȘI: Carmen Dumitrescu îl taxează pe Caramitru pentru atacurile adresate unor jurnaliști: "Ai fluierat în biserică, vine echipa cu exorcizarea. Chit că n-ai nevoie de ea"

Totodată, trebuie să facem diferența între jurnaliști reali și trompetele propagandistice ale politicienilor și mogulilor care distrug astăzi țara, promotorii PSD-ALDE.  Așa-zișii jurnaliști de la Antena 3 sunt printre principalii vinovați pentru situația prin care trece România în acest moment, fiindcă au susținut cu virulență și valuri de fake news abuzurile și atacurile PSD-ALDE la adresa Justiției.

În acest sens, vă prezentăm în exclusivitate o filmare cu Andrei Caramitru de la protestul din fața MAI ce a avut loc în urma ororilor de la Caracal. Andrei Caramitru, cât și ceilalți protestatari, sătui de intoxicarea Antenei 3, au avut o reacție virulentă ce a dus la evacuarea angajatei lui Felix din Piața Revoluției. Protestatarii au strigat "Antena 3, niște derbedei", iar Andrei Caramitru i-a pus chiar și coarne reporterului postulul de televiziune: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.